HOME CONTACT MENU

Allround Live Muziek & Entertainment


 

Joyride is al meer dan 20 jaar een begrip door heel Nederland wat betreft betaalbare allround live muziek. In al die jaren hebben wij al meer dan 3000 optredens door heel Nederland mogen verzorgen op o.a. vele bedrijfs- en privéfeesten.

 

Ervaring speelt een belangrijke rol in de wereld van muziek, en onze indrukwekkende staat van dienst laat zien dat wij al jarenlang een betrouwbare keuze zijn t.a.v. allround live muziek voor vele gelegenheden.

 

Laat u verrassen door de muzikale diversiteit van Joyride !!

 

Duo Joyride - Allround Band

Joyride is te boeken in diverse samenstellingen als allround duo, als allround trio, maar ook als allround band met 4, 5 of zelfs 6 personen.

Voor elk budget, voor iedere gelegenheid, voor een kleine intieme setting tot een feest in een grote locatie en voor jong en oud, hebben wij een passend bezetting in huis.

 

In elke bezetting waarmee wij optreden hoort u door middel van de hedendaagse techniek een volledige grote band met een zeer comfortabele sound, dus ook bij de kleinere bezettingen.

 

Trio Joyride - Allround Band

Wij verzorgen allround live muziek door heel Nederland op vele soorten van feesten of evenementen. Dus van een verjaardagsfeest of tuinfeest tot bijvoorbeeld een bedrijfsfeest, personeelsfeest, verenigingsfeest of bijvoorbeeld een walking diner. Ook verzorgen wij op een rustige manier live muziek tijdens recepties.

 

Uiteraard verzorgen wij ook al vele jaren allround live muziek op bruiloften. Ook voor uw 12,5 jarige bruiloft, 25 jarige bruiloft, 40 jarige bruiloft, 50 jarige bruiloft of zelfs uw 60 jarige bruiloft, hebben wij meer dan voldoende repertoire en ervaring in huis.

 

Band Joyride - Allround muziek

Ons repertoire omvat een breed scala aan nummers in het Engels, Spaans en Nederlands, variërend van de jaren 60 tot het heden, en dit in diverse genres. Of het nu gaat om jong of oud publiek, we hebben voor elk wat wils. Wij hanteren geen vast repertoire, maar spelen altijd in op wat de desbetreffende avond of middag nodig heeft. Zo zorgen we ervoor dat we precies de juiste muziek spelen om uw feest de gewenste sfeer te geven.

 

Wij spelen zachtjes als er rustig gespeeld moet worden, zodat mensen ook nog even lekker kunnen praten, maar wij kunnen ook zeer spetterend spelen als het een knallend feest moet zijn. Kortom: het volume wat wij produceren is zoals u het wilt hebben, want het is tenslotte uw feest !!

 

Allround Trio Joyride

De muziek tijdens onze korte pauzes verzorgen wij zelf middels Spotify. Nummers die wij niet spelen en die u toch graag op uw feest wilt horen, kunnen wij dan eventueel middels Spotify in één van onze korte pauzes voor u afspelen. Een eigen Spotify lijst aanleveren voor onze korte pauzes, is uiteraard ook mogelijk. Wij kunnen dus indien u dit wenst, gedurende de hele avond of middag de muziek verzorgen.

 

Showband met entertainment

Wij maken gebruik van eigen compacte professionele geluidsets en indien plaatsbaar, een compacte lichtset. Wij kunnen met onze eigen apparatuur optredens verzorgen tot maximaal 125 personen voor binnen optredens en 75 personen voor buiten optredens. Voor grotere feesten huren wij zelf extern geluid in bij ons vaste leverancier.

 


 

Waarom Joyride kiezen ?

 

Veelzijdigheid: Een bijzonder uitgebreid repertoire van klassiekers die we allemaal nog kunnen dromen tot nummers van nu.

 

Professionaliteit: Met onze jarenlange ervaring weten wij precies wat uw feest nodig heeft. Wij nemen in overleg met u de regie qua muziek uit handen, zodat u op de dag zelf alleen maar hoeft te genieten. 

Laat Joyride de toon zetten voor uw speciale gelegenheid. Neem contact met ons op voor meer informatie en ontdek hoe wij uw feest zo kunnen maken, dat niemand die snel zal vergeten ! 

Tot en met 2022 brachten wij ook shownummers met allerlei kledingwisselingen. Deze shownummers worden door ons sinds 2023 niet meer gebracht !!

KLIK HIERONDER OP DE LINKS VOOR NOG MEER INFORMATIE
wie zijn wij
hoe werken wij
duo, trio of band
muziek voor uw bruiloftsfeest
repertoire
foto's
video en audio
onze apparatuur
locaties
referenties bedrijven
   
">reviews van onze klanten
HOME CONTACT MENU

JOYRIDE

Tel. 06-22170099

Email: info@allroundmuziek.nl

 

 

Love Award 2017

bruiloftband | bruiloftduo | bruilofttrio | bruilofmuziek | golden oldies band