HOME CONTACT MENU

Allround Live Muziek & EntertainmentJoyride is al meer dan 20 jaar een begrip door heel Nederland wat betreft allround live muziek en entertainment. In al die jaren hebben wij dan ook al meer dan 2000 optredens door heel Nederland mogen verzorgen. Kortom: ervaring genoeg !! Joyride is te boeken als allround duo, als allround trio, maar ook met 4 of 5 personen onder de naam Joyride XL.

Voor elk budget, elk soort van feest of evenement en voor jong en oud, hebben wij passende muziek in huis. Als duo, als trio of als band.
Daarnaast proberen wij ook ons publiek op een interactieve en gezellige manier bij onze optredens te betrekken. Voor betaalbare live muziek en op een professionele en enthousiaste manier gebracht, bent u bij ons aan het juiste adres.

 

Allround duo - trio - band - Joyride

In elke bezetting waarmee wij optreden hoort u door middel van de hedendaagse techniek een volledige grote band met een zeer comfortabele sound, dus ook bij de kleinere bezettingen.

 

Wij verzorgen allround live muziek en entertainment door heel Nederland op vele soorten van feesten of evenementen. Dus van een verjaardagsfeest of tuinfeest tot bijvoorbeeld een bedrijfsfeest, personeelsfeest of verenigingsfeest. Ook verzorgen wij op een rustige manier live muziek tijdens recepties of diners.

 

Uiteraard verzorgen wij ook al jaren live muziek en entertainment op bruiloften. Ook voor uw 12,5 jarige bruiloft, 25 jarige bruiloft, 40 jarige bruiloft, 50 jarige bruiloft of zelfs uw 60 jarige bruiloft, hebben wij meer dan voldoende repertoire in huis.

 

Allround duo - trio - band - Joyride

Wij hebben een zeer uitgebreid Engels-, Spaans- en Nederlandstalig repertoire van de jaren 60 tot en met heden en dit in vele genres. Dus zeg maar van jong tot oud en voor elk wat wils. Wij hebben geen vast repertoire, maar spelen altijd in op de situatie ter plekke, dus wat uw feest nodig heeft.

 

Wij spelen zachtjes als er rustig gespeeld moet worden, zodat mensen ook nog even lekker kunnen praten, maar wij kunnen ook zeer spetterend spelen als het een knallend feest moet zijn. Kortom: het volume wat wij produceren is zoals u het wilt hebben, want het is tenslotte uw feest !!

 

Allround Trio Joyride

Ook kunnen wij tijdens onze optredens op verzoek en zonder bijkomende kosten eventueel nog diverse spetterende, interactieve en vooral unieke shownummers brengen (zie optionele shownummers).

 

De muziek tijdens onze korte pauzes kunnen wij zelf verzorgen middels een softwarematig DJ systeem. Nummers die wij niet spelen en u toch wel graag op uw feest wilt horen, kunnen wij middels dit DJ systeem dan eventueel in één van onze korte pauzes voor u draaien. Wij kunnen dus indien u dit wens, gedurende de hele avond of middag de muziek verzorgen.

 

Showband met entertainment

Doordat wij gebruik maken van eigen compacte professionele geluid- en lichtsets, kunnen wij in bijna elke locatie van groot tot klein optredens verzorgen. Of dit nu een feestzaal is, een feesttent, een kroeg, een tuin of gewoon bij mensen thuis. Het geluid wat wij met onze eigen apparatuur kunnen verzorgen is tot maximaal 250 personen.


Kortom: Joyride is bijzonder flexibel en heeft vele mogelijkheden waarbij uw wensen altijd centraal staan.

KLIK HIERONDER OP DE LINKS VOOR NOG MEER INFORMATIE
wie zijn wij en hoe werken wij
duo joyride
trio joyride
joyride xl
optionele shownummers
muziek voor uw bruiloftsfeest
repertoire
foto's
video en audio
onze apparatuur
locaties
referenties
reviews
HOME CONTACT MENU

JOYRIDE

Tel. 06-22170099

Email: info@allroundmuziek.nl

 

 

Love Award 2017

 

bruiloftband | bruiloftduo | bruilofttrio | bruilofmuziek | golden oldies band