HOME CONTACT MENU

Allround Live Muziek & Entertainment


 

Joyride is al meer dan 20 jaar een begrip door heel Nederland wat betreft allround live muziek. In al die jaren hebben wij al meer dan 3000 optredens door heel Nederland mogen verzorgen. Kortom: ervaring genoeg !!

 

 

Duo Joyride - Allround Band

Joyride is te boeken in diverse samenstellingen als allround duo, als allround trio, maar ook als allround band met 4, 5 of zelfs 6 personen.

Voor elk budget, elk soort van feest of evenement en voor jong en oud, hebben wij een passend concept in huis met uiteraard ook passende muziek. Als duo, als trio of als band.

 

In elke bezetting waarmee wij optreden hoort u door middel van de hedendaagse techniek een volledige grote band met een zeer comfortabele sound, dus ook bij de kleinere bezettingen.

 

Trio Joyride - Allround Band

Wij verzorgen allround live muziek door heel Nederland op vele soorten van feesten of evenementen. Dus van een verjaardagsfeest of tuinfeest tot bijvoorbeeld een bedrijfsfeest, personeelsfeest, verenigingsfeest of bijvoorbeeld een walking diner. Ook verzorgen wij op een rustige manier live muziek tijdens recepties.

 

Uiteraard verzorgen wij ook al jaren live muziek op bruiloften. Ook voor uw 12,5 jarige bruiloft, 25 jarige bruiloft, 40 jarige bruiloft, 50 jarige bruiloft of zelfs uw 60 jarige bruiloft, hebben wij meer dan voldoende repertoire en ervaring in huis.

 

Band Joyride - Allround muziek

Wij hebben een zeer uitgebreid Engels-, Spaans- en Nederlandstalig repertoire van de jaren 60 tot en met heden en dit in vele genres. Dus zeg maar van jong tot oud en voor elk wat wils. Wij hebben geen vast repertoire, maar spelen altijd in op de situatie ter plekke, dus wat uw feest nodig heeft.

 

Wij spelen zachtjes als er rustig gespeeld moet worden, zodat mensen ook nog even lekker kunnen praten, maar wij kunnen ook zeer spetterend spelen als het een knallend feest moet zijn. Kortom: het volume wat wij produceren is zoals u het wilt hebben, want het is tenslotte uw feest !!

 

Allround Trio Joyride

De muziek tijdens onze korte pauzes verzorgen wij zelf middels Spotify. Nummers die wij niet spelen en die u toch graag op uw feest wilt horen, kunnen wij dan eventueel middels Spotify in één van onze korte pauzes voor u afspelen. Een eigen Spotify lijst aanleveren voor onze korte pauzes, is uiteraard ook mogelijk. Wij kunnen dus indien u dit wenst, gedurende de hele avond of middag de muziek verzorgen.

 

Showband met entertainment

Wij maken gebruik van eigen compacte professionele geluidsets en indien plaatsbaar, een compacte lichtset. Wij kunnen met onze eigen apparatuur optredens verzorgen tot maximaal 125 personen voor binnen optredens en 75 personen voor buiten optredens. Voor grotere feesten huren wij zelf extern geluid in bij ons vaste leverancier.


Kortom: Joyride is bijzonder flexibel en heeft vele mogelijkheden waarbij uw wensen altijd centraal staan. Voor betaalbare live muziek en op een professionele en enthousiaste manier gebracht, bent u bij ons aan het juiste adres.

 

Tot en met 2022 brachten wij ook shownummers met allerlei kledingwisselingen. Deze shownummers worden door ons sinds 2023 niet meer gebracht !!

 

KLIK HIERONDER OP DE LINKS VOOR NOG MEER INFORMATIE
wie zijn wij
hoe werken wij
duo, trio of band
muziek voor uw bruiloftsfeest
repertoire
foto's
video en audio
onze apparatuur
locaties
referenties bedrijven
reviews van onze klanten
HOME CONTACT MENU

JOYRIDE

Tel. 06-22170099

Email: info@allroundmuziek.nl

 

 

Love Award 2017

bruiloftband | bruiloftduo | bruilofttrio | bruilofmuziek | golden oldies band