HOME CONTACT MENU

Allround Live Muziek & EntertainmentContactgegevens band Joyride

Wij verzorgen optredens in heel Nederland op o.a. bruiloften, bedrijfsfeesten, personeelsfeesten, verenigingsfeesten, verjaardagsfeesten, evenementen, in café's, op campings etc. etc. U kunt via deze pagina contact met ons opnemen om onze prijzen op te vragen.

 


 

CORONA REGELING: U kunt bij ons met een gerust hart een optreden boeken ! Als een optreden door corona niet door kan gaan, kan het optreden bij ons kosteloos worden geannuleerd. Wilt u het optreden niet annuleren maar verplaatsen naar een andere datum, dan kan dit uiteraard ook kosteloos. Dit geldt ook voor optredens die eventueel wel door mogen gaan, maar waarbij door maatregelen bijvoorbeeld niet gedanst mag worden.

 Extra informatie voor bedrijven, verenigingen en stichtingen: René Bes die deel uitmaakt van Joyride en ook alle boekingen verzorgt, beschikt met zijn bedrijf Bes Promotions Muziek & Entertainment over een inhoudingsplichtigenverklaring. Joyride is hierdoor ook op basis van uitkoop te boeken. Dus gewoon simpelweg een overeenkomst en een factuur met 9% BTW.

 


 

Alle aangevraagde informatie is kosteloos en geheel vrijblijvend !!

 


 

U kunt eventueel ook gewoon een e-mail sturen naar info@allroundmuziek.nl of telefonisch contact met ons opnemen via het nummer 06-22170099 (René Bes)

Telefonisch zijn wij dagelijks bereikbaar tussen 12:00 en 20:00 uur.

 


 

U kunt indien u dit wilt Joyride eventueel ook boeken via de diverse gerenomeerde artiesten-, evenementen- en boekingsbureaus, zoals vermeld op onze referentie pagina.

 


Fill out my online form.
KLIK HIERONDER OP DE LINKS VOOR NOG MEER INFORMATIE
wie zijn wij en hoe werken wij
duo joyride
trio joyride
joyride xl
optionele shownummers
muziek voor uw bruiloftsfeest
repertoire
foto's
video en audio
onze apparatuur
locaties
referenties bedrijven
reviews
HOME CONTACT MENU

JOYRIDE

Tel. 06-22170099

Email: info@allroundmuziek.nl

 

 

Love Award 2017

 

bruiloftband | bruiloftduo | bruilofttrio | bruilofmuziek | golden oldies band