HOME CONTACT MENU

Allround Live Muziek & EntertainmentRepertoire Joyride

Joyride heeft in de diverse bezetting een zeer uitgebreid allround repertoire (± 400 allemaal bekende nummers) van de jaren 50 tot en met heden en dit in diverse genres. Deze nummers zijn zowel Engels- als Nederlandstalig als ook enkele Duits- en Spaanstalige nummers. Het overgrote deel van ons repertoire ligt in de jaren 60 tot en met het jaar 2000, dus zeg maar voor de leefttijdscategorie 40+.

 

Uiteraard hebben wij voor jongelui ook repertoire, maar dit niet avondvullend. Onze ervaring leert echter dat jongelui ook heerlijk meedoen met ons allround repertoire, met nummers die zowel jong als oud allemaal kennen.

 

Joyride band

Heeft u enkele nummers die u heel graag wilt horen, dan kunt u deze natuurlijk altijd doorgegeven. Wij kunnen dan kijken of deze nummers in ons repertoire passen en gezien onze stemmen voor ons ook te doen zijn. Indien u dit wilt, geef dit dan wel bijtijds door (graag 5 maanden van te voren), zodat wij de tijd hebben om deze nummers eventueel uit te zoeken en in te studeren.

 

Daanaast kunt u ook de stijlen van muziek doorgeven waar u van houd, zodat wij gedurende uw feestavond weten welke kant wij op kunnen gaan en hoe wij dit op uw avond kunnen inpassen.

 

Wij hebben geen vast repertoire, maar spelen altijd in op de situatie ter plekken, met als insteek dat niet alleen u, maar ook al uw gasten met een blij gezicht aan het eind van uw feest weer naar huis gaan.

 

Joyride band

Wij gebruiken voor onze pauzes Spotify. Dus als er nummers zijn die niet in ons repertoire zitten, kunnen wij deze altijd in één van onze pauzes draaien. Een eigen Spotifylijst aanleveren voor gebruik in onze pauzes kan uiteraard ook.

 

KLIK HIERONDER OP DE LINKS VOOR NOG MEER INFORMATIE